Over paletco

 

Paletco is een ervaren pallettenproducent en -leverancier. Sinds 1 maart 2004 zijn wij gevestigd in het Industrieterrein Klein-Gent in Herentals, een strategische ligging op de as Antwerpen-Hasselt. Paletco is gespecialiseerd in maatwerk maar ook voor standaardnoden bieden wij u efficiënte oplossingen.

 

Uw partner

Wij willen vooral een meedenkende partner zijn voor onze klanten. Paletco stelt bijgevolg graag zijn ervaring en expertise ter beschikking zodat we samen voor elke verpakkingsvraag het meest passende antwoord vinden. Wij kunnen trouwens onze productie perfect afstemmen op uw noden. Wij plaatsen onze mensen bij in uw productielocatie en zij maken de palletten precies op het moment dat u ze nodig heeft. Zo loopt de palletproductie gelijk met uw productieproces.

 
 

Met oog voor innovatie, duurzaamheid en kwaliteit

 

Innovatie en streven naar duurzaamheid vormen de leidraad in ons productengamma. Dat combineren we met onze voortdurende aandacht voor aantrekkelijke prijzen.

Kwaliteit is het criterium dat wij elke dag opnieuw voor onszelf hanteren. En dat doen we voor u. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van ons kwaliteitsbewust ondernemen: