Als pallettenproducent en -leverancier zijn we er voor u.

Uw verpakkingsgemak is onze leidraad. We hebben tal van oplossingen voor die we graag precies op uw wensen afstemmen. Zo leggen we samen een duurzame basis voor uw efficiënte verpakking.

Bekijk ons aanbod

Paletco is een ervaren pallettenproducent en -leverancier. Sinds 1 maart 2004 zijn wij gevestigd in het Industrieterrein Klein-Gent in Herentals, een strategische ligging op de as Antwerpen-Hasselt. Paletco is gespecialiseerd in maatwerk maar ook voor standaardnoden bieden wij u efficiënte oplossingen.

Wij willen vooral een meedenkende partner zijn voor onze klanten en stellen graag onze ervaring en expertise ter beschikking zodat we samen voor elke verpakkingsvraag het meest passende antwoord vinden. Wij kunnen onze productie perfect afstemmen op uw noden en plaatsen onze mensen bij in uw productielocatie. Zij maken de palletten precies wanneer u ze nodig heeft. Zo loopt de palletproductie gelijk met uw productieproces.

Innovatie en streven naar duurzaamheid vormen de leidraad in ons productengamma. Dat combineren we met onze voortdurende aandacht voor aantrekkelijke prijzen.

Kwaliteit is het criterium dat wij elke dag opnieuw voor onszelf hanteren. En dat doen we voor u. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van ons kwaliteitsbewust ondernemen:

Aanbod // Productgamma

Palletten

Standaard afmeting of op maat gemaakt.  Steeds perfect op uw behoefte afgestemd.

Kisten & Kratten

Betrouwbare bescherming van uw goederen