Kisten en kratten

Houten kisten en kratten zorgen voor een betrouwbare bescherming van uw goederen. U hebt daarbij de keuze tussen een in hoge mate afgewerkt product (met scharnieren, handgrepen en sloten) of een gewone basisversie.
Wij maken ze op maat.

Kisten

Kisten zijn volledig gesloten en bieden hierdoor een uitstekende bescherming voor uw goederen.  Voor een delicate goederen kan deze ook voorzien worden van tapijt of kanaalplaat aan de binnenzijde.  Volledig zeewaardige verpakking is ook een van de mogelijkheden.

Kratten

Kratten bieden iets minder bescherming dan kisten, maar zijn ook goedkoper. Als de goederen het toelaten, kunnen ze dus de meer efficiënte keuze zijn. Uiteraard stemmen we de afmetingen en de vorm af op uw wensen.

Specials

Speciale kisten of kratten zijn maatwerk, speciaal voor u. Op die manier wilt u uw bedrijfsimago versterken of specifieke laadproblemen oplossen. Paletco denkt met u mee over het meest geschikte concept dat tegelijk rekening houdt met de productieprijs.

Laadranden

Laadranden maken van een europallet op heel eenvoudige wijze een kistverpakking. Deze plooibare opzetwanden geven u dus heel wat flexibiliteit, ook op vlak van maatvoering zijn hier vele mogelijkheden.