Europallet gezocht? Dan ben je hier bij Paletco aan het juiste adres.  Uw verpakkingsgemak is onze leidraad. We hebben tal van oplossingen voor die we graag precies op uw wensen afstemmen. Zo leggen we samen een duurzame basis voor uw efficiënte verpakking.

Als Europallet en -leverancier zijn we er voor u.

Europallet Paletco is een ervaren Europallet producent en -leverancier. Sinds 1 maart 2004 zijn wij gevestigd in het Industrieterrein Klein-Gent in Herentals, een strategische ligging op de as Antwerpen-Hasselt. Paletco is gespecialiseerd in maatwerk maar ook voor standaardnoden bieden wij u efficiënte oplossingen.

Wij willen vooral een meedenkende partner zijn voor onze klanten en stellen graag onze ervaring en expertise ter beschikking zodat we samen voor elke verpakkingsvraag het meest passende antwoord vinden. Wij kunnen onze productie perfect afstemmen op uw noden en plaatsen onze mensen bij in uw productielocatie. Zij maken de palletten precies wanneer u ze nodig heeft. Zo loopt de Europallet productie gelijk met uw productieproces.

Europalletten – EPAL

Onze europalletten beantwoorden aan de strenge eisen van het ruilsysteem binnen de EPAL-lidstaten en voldoen aan de UIC-norm 435-2.

Tekening europallet

 

Transport & levering

Paletco heeft eigen megatrailers ter beschikking. Die hebben een vrije insteekhoogte van 2950 mm en kunnen dus in één rit een groot aantal palletten tot bij u brengen.

Als u geen plaats hebt om een groot aantal palletten te stockeren, kan u bij ons de palletten in kleine aantallen zelf afhalen. Wij kunnen die kleine aantallen palletten ook laten leveren. Daarvoor doen we dan beroep op groupagetransport om transportkosten beperkt te houden.

Wat kan u doen met oude palletten?

U kan met de oude palletten bij ons terecht. Als ze in goede staat zijn en beantwoorden aan de standaardafmetingen 800×1200 en 1000×1200, halen wij ze bij u op. U krijgt daarvoor een vergoeding.

Beschadigde europalletten pikken we op maar daarvoor ligt de vergoeding veel lager. In sommige gevallen kunnen we ze niet meer vergoeden. Lees zeker onze algemene voorwaarden eens.

Contacteer ons

Zoekt u Europallet of Europalletten? Wilt u meer info of een offerte ga naar ons contactformulier of contacteer Paletco : Atealaan 73 – BE-2200 HERENTALS –  (Industriezone Klein Gent | ENA 21 – Tel. +32 14 28 30 30 of mail: info@paletco.be

 

Tags :

Paletten – Kisten en kratten –  Verpakkingen –  Houten palletten  – Houten kisten –  Houten kratten