Houten kratten gezocht? Dan zit je hier aan het juiste adres! Paletco is specialist in het produceren van houten kratten, houten kisten, paletten … Uw verpakkingsgemak is onze leidraad. We hebben tal van oplossingen voor die we graag precies op uw wensen afstemmen. Zo leggen we samen een duurzame basis voor uw efficiënte verpakking.

Houten kratten producent en -leverancier

Houten kratten Houten kratten zorgen voor een betrouwbare bescherming van uw goederen. U hebt daarbij de keuze tussen een in hoge mate afgewerkt product (met scharnieren, handgrepen en sloten) of een gewone basisversie, wij maken ze op maat. Houten kratten bieden wel iets minder bescherming dan kisten, maar zijn ook goedkoper. Als de goederen het toelaten, kunnen ze dus de meer efficiënte keuze zijn. Uiteraard stemmen we de afmetingen en de vorm af op uw wensen.

Specials

Speciale kisten of kratten zijn maatwerk, speciaal voor u. Op die manier wilt u uw bedrijfsimago versterken of specifieke laadproblemen oplossen. Paletco denkt met u mee over het meest geschikte concept dat tegelijk rekening houdt met de productieprijs.

Transport & levering

Paletco heeft eigen megatrailers ter beschikking. Die hebben een vrije insteekhoogte van 2950 mm en kunnen dus in één rit een groot aantal palletten tot bij u brengen.

Als u geen plaats hebt om een groot aantal palletten te stockeren, kan u bij ons de palletten in kleine aantallen zelf afhalen. Wij kunnen die kleine aantallen palletten ook laten leveren. Daarvoor doen we dan beroep op groupagetransport om transportkosten beperkt te houden.

Nog vragen? Bekijk dan zeker eens onze FAQ pagina.

Contacteer ons

Op zoek naar houten kratten? Wilt u meer info of een offerte ga naar ons contactformulier of contacteer Paletco : Atealaan 73 – BE-2200 HERENTALS –  (Industriezone Klein Gent | ENA 21 – Tel. +32 14 28 30 30 of mail: info@paletco.be

 

Tags :

Paletten – Kisten en kratten –  Verpakkingen –  Houten palletten  – Europallet –   Houten kisten