Houten palletten nodig? Dan hebben wij van Paletco zeker een oplossing voor u!  Uw verpakkingsgemak is onze leidraad. We hebben tal van oplossingen voor die we graag precies op uw wensen afstemmen. Zo leggen we samen een duurzame basis voor uw efficiënte verpakking.

Houten palletten producent en -leverancier

houten pallettenPaletco is een ervaren pallettenproducent en -leverancier. Sinds 1 maart 2004 zijn wij gevestigd in het Industrieterrein Klein-Gent in Herentals, een strategische ligging op de as Antwerpen-Hasselt. Paletco is gespecialiseerd in maatwerk maar ook voor standaardnoden bieden wij u efficiënte oplossingen.

Wij willen vooral een meedenkende partner zijn voor onze klanten en stellen graag onze ervaring en expertise ter beschikking zodat we samen voor elke verpakkingsvraag het meest passende antwoord vinden. Wij kunnen onze productie perfect afstemmen op uw noden en plaatsen onze mensen bij in uw productielocatie. Zij maken de houten palletten precies wanneer u ze nodig heeft. Zo loopt de palletproductie gelijk met uw productieproces.

Houten, kunststof of kartonnen plateaus

Onze houten palletten bestaan in verschillende vormen. Zo produceren we twee- en vierwegpalletten in standaardformaten, maar u kan ook bij ons terecht voor palletten die wij voor u op maat maken. Een houten magazijnpallet is zwaarder uitgevoerd dan de lichte wegwerp. Zij kunnen weerstaan aan rekstapeling. Dit soort van pallet wordt bij eventuele beschadiging gerepareerd om opnieuw ingezet te worden. Een levensduur van meerdere jaren is vanzelfsprekend.

Wij bieden verschillende soorten houten paletten aan zoals: Wegwerp palletten,   Magazijnpalletten,  Europalletten – EPAL,  Displaypalletten, Houtvezelpalletten … Ook kisten en kratten op maat.

Transport & levering

Paletco heeft eigen megatrailers ter beschikking. Die hebben een vrije insteekhoogte van 2950 mm en kunnen dus in één rit een groot aantal palletten tot bij u brengen.

Als u geen plaats hebt om een groot aantal palletten te stockeren, kan u bij ons de palletten in kleine aantallen zelf afhalen. Wij kunnen die kleine aantallen palletten ook laten leveren. Daarvoor doen we dan beroep op groupagetransport om transportkosten beperkt te houden.

Nog vragen? Bekijk dan zeker eens onze FAQ pagina.

Contacteer ons

Op zoek naar houten palletten? Wilt u meer info of een offerte ga naar ons contactformulier of contacteer Paletco : Atealaan 73 – BE-2200 HERENTALS –  (Industriezone Klein Gent | ENA 21 – Tel. +32 14 28 30 30 of mail: info@paletco.be

 

Tags :

Paletten – Kisten en kratten –  Verpakkingen – Houten kratten   – Europallet –   Houten kisten