Houten verpakkingen nodig?  Dan zit je bij Paletco  aan het goede adres.

Houten verpakkingen producent en leverancier

Paletco is een ervaren producent en -leverancier van houten verpakkingen. Sinds 1 maart 2004 zijn wij gevestigd in het Industrieterrein Klein-Gent in Herentals, een strategische ligging op de as Antwerpen-Hasselt. Paletco is gespecialiseerd in maatwerk maar ook voor standaardnoden bieden wij u efficiënte oplossingen.

Wij maken ze op maat.

Houten verpakkingenHouten verpakkingen zorgen voor een betrouwbare bescherming van uw goederen. U hebt daarbij de keuze tussen een in hoge mate afgewerkt product (met scharnieren, handgrepen en sloten) of een gewone basisversie.

Wij willen vooral een meedenkende partner zijn voor onze klanten en stellen graag onze ervaring en expertise ter beschikking zodat we samen voor elke verpakkingsvraag het meest passende antwoord vinden. Wij kunnen onze productie perfect afstemmen op uw noden en plaatsen onze mensen bij in uw productielocatie. Zij maken de houten verpakkingen precies wanneer u ze nodig heeft. Zo loopt de productie gelijk met uw productieproces.

Innovatie en streven naar duurzaamheid vormen de leidraad in ons productengamma. Dat combineren we met onze voortdurende aandacht voor aantrekkelijke prijzen.

Specials

Onze verpakkingen zijn maatwerk, speciaal voor u. Op die manier wilt u uw bedrijfsimago versterken of specifieke laadproblemen oplossen. Paletco denkt met u mee over het meest geschikte concept dat tegelijk rekening houdt met de productieprijs.

Welk hout gebruiken we?

Paletco koopt zowel loofhout als dennenhout aan. Het gaat om onderstaande soorten.

  • Loofhout: populier, olm, beuk en eik
  • Dennenhout: epicea, grenen, vuren, douglas

 

Het vers gezaagde hout voeren wij aan vanuit de plaatselijke markt: Nederland, Frankrijk, Duitsland en de Baltische staten. Droog hout kopen we voornamelijk in Scandinavië, Rusland en de Baltische staten.

Contacteer ons

Houten verpakkingen gezocht? Wilt u meer info of een offerte ga naar ons contactformulier of contacteer Paletco : Atealaan 73 – BE-2200 HERENTALS –  (Industriezone Klein Gent | ENA 21 – Tel. +32 14 28 30 30 of mail: info@paletco.be

 

Tags :

PalettenKisten en kratten –  Verpakkingen –  Houten palletten  – Houten kisten –  Houten krattenEuropallet